top of page

Prosjektet

Din nye fritidsbolig

Kun 90 minutter fra Oslo ligger Mannekengen Norefjellstua i kanskje Norges aller beste område! 

 

• Familievennlig med veletablert skiskole og

   barnevennlige bakker. 

• 14 heiser og 30 nedfarter, terrengparker med railer

   og store hopp. 

• 200 km preparerte langrennsløyper. 

• Besøk mange serveringssteder med ski på bena. 

• 18 hulls golfbane. 

• Turstier, tjern og flotte aktiviteter som sykling,     

   vandring og fiske – rett utenfor døren. 

Mannekengen, Norefjell
49241947806_03559eeaa0_k.jpg

Et helårsparadis

På Norefjell finnes noe av det beste Norsk natur har å by på både sommer og vinter for store og små. Mannekengen får en flott beliggenhet med fantastisk utsikt, gode solforhold i et eventyrlig høyfjellslandskap. 

Med høyfjellet som nærmeste nabo ligger tomten i naturskjønne omgivelser i nær tilknytning til skianlegget med mange preparerte nedfarter. Det ble nylig åpnet et høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret, noe som har resultert i en utvidet sesong av alpinanlegget. Prosjektet er også lokalisert i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper. Her vil du også nyte godt av tilgang til alle fasilitetene på Norefjell Ski & Spa. 

50118018393_3ee48aba4f_k.jpg

Norefjell er Oslos nærmeste fjellområde – kort vei, frisk luft og masse urørt natur! Her finner du garantert noe for enhver smak, enten du vil bortover eller nedover – sommer eller vinter. Hvorfor ikke prøve en topptur til Høgevarde, 1459 meter over havet? Dette er en givende tur som passer for hele familien hvor dere en skyfri dag vil bli belønnet med en fenomenal utsikt over store deler av Østlandet, og faktisk helt til Gaustadtoppen! 

48798038362_38e7469f57_k.jpg

Sommereldorado med aktiviteter rett utenfor døren

Et paradis for alle som elsker vinteraktiviteter

Har du hørt rykter om at Norefjell er et skiparadis så kan dette herved bekreftes. Liker du fart og spenning finner du dette her! Stupbratte, svarte løyper får adrenalinet i høygir hos de fleste. Røde og blå bakker er skreddersydd for deg som liker å ha litt mer kontroll på beina, og er du nybegynner, frykt ikke - på Norefjell kan du gå gradene i eget tempo. 

Norefjell har nordens største fallhøyde med hele 1.010 meter i heisanlegget. Det er 14 heiser, 30 nedfarter og løyper som passer for alle nivåer. Her er det også mange morsomme aktiviteter og arenaer for hele familien. Om du ønsker kan skiskolen hjelpe deg, uansett alder og nivå, til å bli en bedre skikjører. Når du blir sulten kan lunsjen nytes i en av Norefjells seks spisesteder med ski inn/ut.

49140932528_238a82737f_k.jpg
bottom of page